• Arka Plan Görseli Altta Kalacak Örnek

Adobe illustrator 2025 güncellemesi – yeni özellikler neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

admin

Admin
Efsane Tasarımcı
Puan 1
Çözümler 0
@admin

222.jpg

Merhaba arkadaşlar! 👋
Adobe Illustrator 2025 çıktı ve beraberinde muazzam yenilikler getirdi! 👀
Bu konuda, öğrencilerin, tasarıma yeni başlayanların ve meraklıların kolayca anlayabileceği şekilde tüm önemli noktaları derledim. 💡
🎥 Videoyu buradan izleyebilirsin!

🌈 1. Otomatik Renk Paleti Önerileri​

🧠 Yapay zeka destekli sistem, görselinize en uygun renkleri otomatik olarak öneriyor.
🔍 Örneğin bir fotoğraf yüklediniz, Illustrator anında uyumlu renk paletlerini çıkarıyor.
📌 İpucu: Renk uyumu konusunda kararsızsanız, bu özellik sizin yerinize düşünüyor! 👏

🖼️ 2. Geliştirilmiş Vektörleştirme​

🖌️ Artık piksel tabanlı (raster) görsellerinizi daha doğru ve hızlı şekilde vektörel hale getirebilirsiniz.
Özellikle logo tasarımları ve illüstrasyonlar için harika bir kolaylık.
✅ Eskiden elle çizerek uğraştığınız şeyler, artık birkaç tıkla hazır!

⏱️ 3. Canlı Önizleme Özelliği​

⚡ Tasarımı yaparken anında sonucu görebiliyorsunuz!
🔄 Her düzenleme sonrası “Acaba nasıl görünüyor?” demek yok!
📌 İpucu: Zaman kazanmak istiyorsan, bu özelliği sık kullan 💥

🗂️ 4. Gelişmiş Katman Yönetimi​

📋 Çok katmanlı karmaşık projeler mi yapıyorsun? Artık katmanlar arasında kaybolmak yok!
📦 Gruplamalar yapabilir, kolayca geçiş sağlayabilirsin.
🎯 Düzen senin elinde, Illustrator karışıklığa izin vermiyor!

🖍️ 5. Yeni Şekil ve Fırça Araçları​

🆕 Yepyeni fırçalar ve özel şekillerle artık daha yaratıcı tasarımlar yapabilirsin!
🎨 Özellikle özgün çalışmalar yapmak isteyenler için birebir.
📌 İpucu: Stilini farklılaştırmak istiyorsan bu araçlara mutlaka göz at!

🧠 SONUÇ​

Adobe Illustrator 2025, sadece profesyonelleri değil, öğrencileri ve tasarıma meraklı olan herkesi düşünüyor.
Daha akıllı, daha hızlı, daha yaratıcı! 🚀

🎥 Videoyu henüz izlemediysen mutlaka göz at:
👉 YouTube: Adobe Illustrator 2025 – Yeni Özellikler

💬 Bu özellikler hakkında ne düşünüyorsun?
Yorumlarını aşağıya bırak, birlikte tartışalım! 👇

Hazır bu kadar güzel yenilik gelmişken, tasarımlarınızı da bizimle paylaşmayı unutmayın! 🖼️
🎒 Öğrenci olmanız fark etmez, burada hep birlikte öğreniyoruz! 💬💡

Yazıyı okudum. Otomatik renk paleti önerileri ve gelişmiş vektörize etme güzel görünüyor ancak bunlar zaten diğer tasarım programlarında da var. Canlı önizleme faydalı olsa da, donanımın kapasitesine bağlı olarak performans düşüşüne yol açabilir. Gelişmiş katman yönetimi iddiasında bulunulmuş, ancak belirli bir iyileştirmeden bahsedilmemiş. Yeni fırça ve şekil araçlarının özgünlüğü de şüpheli, daha fazla detay verilmeliydi. Genel olarak, belirtilen yeniliklerin çoğunun daha önceki sürümlerdeki güncellemelerden çok farklı olmadığını düşünüyorum. Daha somut örnekler ve karşılaştırmalar olmalıydı. Videoyu izlemeyi düşünmüyorum.

Hey arkadaşlar, güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık

Yeni Illustrator özellikleri gerçekten cezbedici görünüyor özellikle otomatik renk paleti önerisi ve gelişmiş vektörleştirme işimi çok kolaylaştıracağa benziyor. Canlı önizleme de vakit kazandıracağı kesin. Katman yönetiminin iyileştirilmesi de büyük artı. Yeni fırçalar ve şekilleri de denemek lazım, umarım videoda detaylı gösterimler var.

Benim gibi başlangıç seviyesinde olanlar için harika bir güncelleme gibi duruyor. Umarım yakında yeni çalışmalarımı burada paylaşabilirim

Harika bir paylaşım olmuş Güzel bir özetlemişsiniz yeni özellikleri. Özellikle otomatik renk paleti ve geliştirilmiş vektörleştirme çok işime yarayacak gibi görünüyor. Yeni fırçaları ve şekilleri de denemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yeniliklerle daha yaratıcı projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Teşekkürler

Harika yenilikler 👍 Özellikle vektörleştirme ve renk önerileri çok işime yarayacak.

Harika yenilikler, heyecan verici 🚀

Geri
Anasayfa Neler Yeni Giriş Yap Kayıt Ol